Korisni alati

Alati koji vam pomažu u zaštititi računala.

find_in_pageDodatni skeneri
eset-sysrescue
ESET SysRescue Live

launch Web stranica

close

ESET SysRescue Live je disk za spašavanje podataka s ugrađenom funkcijom skeniranja zlonamjernih programa. Moguće ga je pokrenuti na bilo kojoj verziji operacijskog sustava pomoću CD-a, DVD-a ili USB prijenose memorije.

emsisoft-emergency
Emsisoft Emergency Kit

launch Web stranica

close

Emsisoft Emergency Kit sadrži kolekciju programa koji služe za pronalazak i uklanjanje zlonamjernih programa bez prethodne instalacije.

bitdefender-rescue
Bitdefender Rescue-CD/USB

launch Web stranica

close

Bitdefender Rescue CD/USB je besplatan program koji skenira vaše računalo i moguće ga je koristiti ukoliko je računalo zaraženo u tolikoj mjeri da se operacijski sustav ne može podignuti.

settings_applicationsSistemski alati
pirisoft-ccleaner
CCleaner

Windows Apple Android

close

Program koji uklanja nekorištene i privremene datoteke. Moguće je pobrisati i povijest pregledavanja vašeg web preglednika.

csis-heimdal
Heimdal

Windows

close

Štiti vaše računalo od sigurnosnih ranjivosti ažuriranjem ranjivih aplikacija.

microsoft-baseline
Microsoft Baseline Security Analyzer

Windows

close

Microsoft Baseline Security Analyzer provjerava vaše računalo u potrazi za neažuriranim aplikacijama i ostalim sigurnosnim greškama u konfiguraciji.

microsoft-emet
Microsoft EMET

Windows

close

Enhanced Mitigation Experience Toolkit (EMET) je alat koji na jednom mjestu omogućuje uključivanje/isključivanje i detaljno podešavanje svih Windows sigurnosnih opcija.

cyberghost-vpn
Cyberghost VPN

Windows Apple Android iOS

close

Cyberghost VPN omogućuje sigurno, besplatno i anonimno surfanje te anonimizira internetski priključak.

O&O ShutUp 10
O&O ShutUp 10

Windows

close

O&O ShutUp10 vam omogućuje kontroliranje postavki vezanih za vašu privatnost u Windows 10 operacijskom sustavu, odnosno omogućuje definiranje podataka koje želite dijeliti.

backupSigurnosne kopije
acronis-trueimage
Acronis True Image

Windows Apple

close

Acronis True Image omogućuje izradu sigurnosne kopije cijelog računala zajedno s vašim podatcima – uključujući operacijski sustav, datoteke, slike, aplikacije, postavke i konfiguraciju.

O&O Auto Backup 5
O&O AutoBackup 5

Windows

close

O&O AutoBackup 5 izrađuje sigurnosnu kopiju vaših podataka koja se potom sprema na vanjski tvrdi disk ili USB prijenosnu memoriju. Svaki put kad priključite vašu HDD/USB memoriju podaci se automatski sinkroniziraju.

Paragon Backup&Recovery
Paragon Backup&Recovery

Windows

close

Paragon Backup&Recovery omogućuje izradu sigurnosnih kopija vaših podataka i/ili cijelog operacijskog sustava zajedno s postavkama i instaliranim aplikacijama.

vpn_keySpremanje lozinki
KeePass
KeePass

Windows Apple Android iOS

close

KeePass Password Safe je besplatan program za upravljanje vašim lozinkama.

lastpass
LastPass

Windows Apple Android iOS

close

LastPass je besplatan program za upravljanje lozinkama dostupan za većinu platformi. Premium verzija omogućuje korištenje na više uređaja.

RoboForm
RoboForm

Windows Apple Android iOS

close

RoboForm omogućuje upravljanje vašim lozinkama, ali i automatsko popunjavanje formi prilikom posjećivanja web stranica.

find_in_pageMobilne aplikacije za Android / iOS / Win
conan-Mobile
Conan Mobile

Windows

close

Conan Mobile izlistava i procjenjuje postavke uređaja te pruža savjete za poboljšanje sigurnosti vašeg Android uređaja. Conan detektira pokušaje spajanja na nesigurne WiFi mreže, daje uvid u prava koja aplikacije instalirane na uređaju zahtjevaju i omogućuje uvid mrežnih konekcija pojedinih aplikacija.

XLABDevice Monitor
XLAB Device Monitor

Android

close

XLAB Device Monitor je alat za nadzor koji u pozadini nadgleda Android sustav te osluškuje potencijalnu zlonamjernu komunikaciju, bilo da se radi o mrežnom prometu, pozivima ili preko SMS-a.

if(is) securityNews
CPU X : System & Hardware info

Android

close

CPU X prikazuje informacije o uređaju: CPU, broj jezgri, brzina, model, camera i sl. Prikazuje još i brzinu internet veze, kao i utrošeni podatkovni promet.

Google Authenticator
Google Authenticator

Android iOS

close

Google Authentificator pruža dvostruku autentifikaciju za vaš račun na način da uz lozinku koju znate generira sigurnosni kod na vašem telefonu.